Despre sistemul nostru

Seturile pe care vi le propunem pe acest site sunt un cadou original pentru orice barbat si pot transforma orice iubitor de bere intr-un pasionat berar amator.

Producerea berii cu accesoriile si mixurile achizitionate de pe site - sau din seturile complete - este chiar foarte simpla. Nu sunt necesare cunostinte speciale iar fabricarea propriei beri nu afecteaza bugetul de timp liber, si-asa limitat, pe care il avem la dispozitie. In plus, ca sa parafrazam o cunoscuta reclama, satisfactia personala atunci cand savurezi propria bere impreuna cu prietenii este nemasurata! Si ca spectacolul sa fie pe masura va ajutam si cu obtinerea propriei etichete.

Concentratele de bere (naturale!!!) disponibile precum si celelalte componente confera accesul la zeci de retete de beri germane traditionale sau internationale, ca de exemplu bere germana de vara, irish stout, guiness sau kriek ca sa numim doar cateva. De remarcat ca toate seturile contin, pe langa instructiuni clare, si un numar de retete de bere.

Un argument in plus, deloc de neglijat, pentru sistemul propus de noi este ca, atentie, per total iesiti oricum mai ieftin decat daca ati lua aceeasi bere din comert.  Cu cat berea pe care doriti sa o replicati este mai sofisticata (sa zicem berea cea mult apreciata in special de doamne - kriek), cu atat diferenta de pret in favoarea dvs este mai mare.

 

Noroc!!  

 

 

 

 

  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?